Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κάλυμνος: Δεκτό το αίτημα της οικογένειας για νέα νεκροψία του 21χρονου φοιτητή

Δεκτό έγινε τελικά το αίτημα της οικογένειας για διενέργεια νέας ιατροδικαστικής εξέτασης του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, που βρέθηκε νεκρός στις 25 Νοεμβρίου στην Κάλυμνο.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η δικηγόρος της οικογένειας Αθηνά Χαρβαλάκου Γλύκα σε τηλεοπτική εκπομπή. «Απευθυνθήκαμε στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου και έγινε δεκτό το αίτημα της οικογένειας, που ουσιαστικά παραγγέλλεται η διενέργεια δεύτερης ιατροδικαστικής κατά την οποία θα παρίσταται και ο Τεχνικός σύμβουλος που έχει επιλέξει η οικογένεια, προκειμένου να υπάρξει μια πληρέστερη διακρίβωση των αιτιών του θανάτου και διαπίστωση τυχόν νέων στοιχείων που πιθανόν να προκύψουν», δήλωσε η κ. Χαρβαλάκου – Γλύκα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου, Γ. Κτιστάκης απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του άτυχου φοιτητή για νέα νεκροψία.

Σημειώνεται επίσης ότι οι γονείς του 21χρονου φοιτητή επισκέφτηκαν στις 4 Δεκεμβρίου τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου τους Γ. Γλύκα, κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών καθώς δεν αποδέχονται την εκδοχή του δυστυχήματος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας -νεκροτομής, την οποία συνέταξε ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου. Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία αναφέρει ότι ο θάνατος του 21χρονου δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.