Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο Στέλιος Διονυσίου

Ένοχος κρίθηκε ο Στέλιος Διονυσίου για το επεισόδιο που είχε με αστυνομικό της Τροχαίας, όταν παραβίασε μέτρα ασφαλείας. Καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. 

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο δημοφιλής τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης εξ αμελείας και της εξύβρισης.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Βασίλης Καπερνάρος, είπε ότι ο Στέλιος Διονυσίου είχε ζητήσει συγγνώμη από τον αστυνομικό, ωστόσο εκείνος δεν τη δέχτηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός υποστήριξε πως ο τραγουδιστής τον έβρισε και τον χτύπησε. Μάλιστα, ο Στέλιος Διονυσίου είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου και είχε υποστηρίξει ότι δεν αισθανόταν καλά και ήθελε να μεταβεί σε κοντινό ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική ποινή ήταν 12 μήνες, οι οποίοι ωστόσο μετατράπηκαν σε 8.

Σε δήλωσή του στο Reader.gr o συνήγορος του αστυνομικού, Πέτρος Μαντούβαλος τόνισε: «Ο οποιοσδήποτε οφείλει να δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό και να υπακούει στις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων. Δυστυχώς ο κ. Διονυσίου όχι μόνο δεν έδωσε σημασία στις οδηγίες του τροχονόμου αλλά τον εξύβρισε σκαιότατα και τον τραυμάτισε. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση και περιμένουμε το επόμενο διάστημα να δείξει ωριμότητα και σοβαρότητα. Το δικαστήριο δεν αποδέχτηκε κανέναν από τους ισχυρισμού του κ. Διονυσίου».


 


 


 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.