Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ιωάννινα: Τα «Μαυτοπράσινα Παγούρια» επιτέθηκαν σε κρεοπωλεία και ιχθυοπωλείο (pics)

Κλιμάκωση των επιθέσεων μέχρι το Πάσχα προανήγγειλαν τα «Μαυροπράσινα Παγούρια»

Κλιμάκωση των επιθέσεων μέχρι το Πάσχα προανήγγειλαν τα «Μαυροπράσινα Παγούρια», που προκάλεσαν υλικές ζημιές σε κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία στα Ιωάννινα.

Σε ανάρτηση που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται «Ορμώμενοι από το κάλεσμα για κλιμάκωση των χτυπημάτων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, επιλέξαμε να δώσουμε κι εμείς το παρόν στην πόλη των Ιωαννίνων προκαλώντας υλικές ζημιές σε οχήματα και καταστήματα που μεταφέρουν και εμπορεύονται είτε έντρομα ζώα είτε τα διαμελισμένα σώματά τους. Δηλαδή εμπορεύονται την ζωή και την ελευθερία άλλων.

Πιο συγκεκριμένα επιτεθήκαμε σε 1 ιχθυοπωλείο και το φορτηγό του, 1 φορτηγό μεταφοράς ζώων, 4 κρεοπωλεία και 1 αμάξι κυνηγού (bonus
)».

Όπως αναφέρεται, στόχος είναι «να δείξουμε αλληλεγγύη σε εκείνους που το βασικό τους δικαίωμα για ελευθερία καταπατάται από την στιγμή της γέννησής τους, στο βωμό του κέρδους, της διασκέδασης, της παράδοσης και του κυρίαρχου συστήματος πεποιθήσεων του καρνισμού.

Ο λόγος που επιτεθήκαμε και στο ψαροπωλείο είναι διότι ο αγώνας μας δεν περιορίζεται στην εναντίωση στην εκμετάλλευση/κακοποίηση/θανάτωση των ζώων ξηράς, αλλά επεκτείνεται σε όλα τα άτομα, όλων των ειδών ζώων, καθώς αναγνωρίζουμε την εγγενή αξία τους
».


  

Ιωάννινα: Τα «Μαυτοπράσινα Παγούρια» επιτέθηκαν σε κρεοπωλεία και ιχθυοπωλείο (pics)
Ιωάννινα: Τα «Μαυτοπράσινα Παγούρια» επιτέθηκαν σε κρεοπωλεία και ιχθυοπωλείο (pics)

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.