Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κοζάνη: Με αγκαλιές και χάλκινα υποδέχτηκαν τον 14χρονο Αλέξανδρο που επέστρεψε από τις ΗΠΑ (vid)

Σε κλίμα συγκίνησης και υπό τους ήχους των χάλκινων υποδέχτηκαν σήμερα στην Κοζάνη φίλοι, συμμαθητές και αγαπημένα πρόσωπα τον 14χρονο Αλέξανδρο Μελισσηνό, που επέστρεψε νικητής μετά από μια μεγάλη περιπέτεια υγείας.

Πριν από 15 μήνες ο Αλέξανδρος διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα στο πόδι και μετά τις θεραπείες που έγιναν στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε εξιδεικευμένο Ιατρικό κέντρο στο Χιούστον των ΗΠΑ. Ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης ξεδιπλώθηκε όχι μόνο στην Κοζάνη αλλά σε όλη την χώρα με εισφορές χρημάτων από απλούς ανθρώπους φορείς και επιχειρήσεις.

Ο Αλέξανδρος τελικά μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ και μετά από εγχειρήσεις, χημειοθεραπείες και ένα εντατικό θεραπευτικό πρόγραμμα που διήρκησε  7,5 μήνες, επέστρεψε στην ζωή νικητής, στην οικογένειά του και τους φίλους του.

Συγκινημένος άφησε το αμαξίδιο στην άκρη και με τις πατερίτσες αγκάλιασε έναν έναν τους φίλους και τις φίλες του που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το σπίτι του. «Η χαρά του είναι τόσο μεγάλη που ακόμη δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι είναι μαζί τους στην γειτονιά, δεν μπορείτε να πιστέψετε πόσο  έχει αλλάξει η ψυχολογία του πόση είναι η χαρά του που ξαναβρίσκει τους φίλους του» λέει συγκινημένη  στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η μητέρα του Αλέξανδρου, κα Χριστίνα.

Πηγή βίντεο: kozan.gr
 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.