Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» καταγγέλλει περιστατικό με πυροβολισμός στα Εξάρχεια

Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής μπαίνει μια περίεργη καταγγελία που έκανε μέσω Facebook ένα από τα ηγετικά στελέχη του "Ρουβίκωνα". 

Όπως καταγγέλλει πρόκειται για περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο των Εξαρχείων, που σύμφωνα με το συγκεκριμένο άτομο έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στο προφίλ του στο Facebook, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε κοντά στην πλατεία των Εξαρχείων και ένας άγνωστος άρχισε να πυροβολεί προς την οδό Θεμιστοκλέους.  

Σύμφωνα με την καταγγελία εκείνη τη  ώρα; υπήρχε αρκετός κόσμος στην περιοχή. Το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας υποστηρίζει ακόμη ότι μια κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και ότι της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο υπό κατάληψη κτήριο του Κ-ΒΟΞ.

Η καταγγελία συνοδεύεται από φωτογραφία όπου απεικονίζονται τέσσερις κάλυκες από πιστόλι, που φαίνεται πως μάζεψαν οι διερχόμενοι μετά το περιστατικό.

Το κείμενο του ηγετικό στελέχους του "Ρουβίκωνα" καταλήγει με τη φράση:, «Η κατάσταση πλέον στην περιοχή είναι οριακή αν υπάρξει κάποια στιγμή αντίδραση, μην βγούνε οι φιλελέδες και ορισμένοι “σύντροφοι” και μας “πρήξουν τα συκώτια”. Συνεννοηθήκαμε;».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.