Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

55χρονος για Ζακ Κωστόπουλο: Προσπάθησα να τον περιορίσω, ήταν σε αμόκ

«Προσπάθησα να τον περιορίσω, ήταν σε κατάσταση αμόκ» δήλωσε ο 55χρονος συλληφθείς για τον θανάσιμο τραυματισμό στον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο την Παρασκευή. 

Ο 55χρονος, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι βρισκόταν στη δική του επιχείρηση, κοντά στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος και άκουσε φασαρία.

Yποστήριξε ότι ο 33χρονος είχε βάλει κάποια κοσμήματα σε ένα σακουλάκι είχε ανοίξει την ταμιακή μηχανή και την είχε ρίξει κάτω και κρατούσε μαχαίρι. 

«Δεν υπήρχε καμία πρόθεση για βάρια σωματική βλάβη για το δράστη… Ο δράστης ήταν σε αμόκ σε επιθετικό αμόκ. Βρισκόταν εγκλωβισμένος μέσα στο κοσμηματοπωλείο στο όποιο οποίο είχε πάει για να κλέψει. Βλέποντας τον κόσμο απ’ έξω, προσπάθησε να βγει (από το κοσμηματοπωλείο), και την ώρα που προσπάθησε να βγει έξω κρατούσε ένα μαχαίρι. Εγώ εκείνη την ώρα είδα σαν παρατηρητής το μαχαίρι και θεώρησα ότι αυτός ο άνθρωπος με το επιθετικό αμόκ που έχει δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγει έξω και να σκοτώσει κόσμο» υποστήριξε ο συλληφθείς. 

Κι αυτή ήταν η αντίδραση, πρόσθεσε, να τον περιορίσω σε αυτό το χώρο, όσο μπορούσα να τον περιορίσω. «Αφού κατάφερε και βγήκε τον αφόπλισα και έχουμε αυτή την εξέλιξη» δήλωσε. 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.