Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΓΓ Ειδικών Φρουρών: Επιτέθηκαν σε περιπολικό και ο αστυνομικός ήταν μέσα

«Είμαστε στα σύνορα του Εξαρχιστάν και διάφοροι αναρχικοί βγαίνουν και εξορμούν καθημερινά, αυτήν τη φορά επιτέθηκαν στο περιπολικό του ΑΤ Κυψέλης», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος.

«Είμαστε στα σύνορα του Εξαρχιστάν και διάφοροι αναρχικοί βγαίνουν και εξορμούν καθημερινά, αυτήν τη φορά επιτέθηκαν στο περιπολικό του ΑΤ Κυψέλης», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μαυροειδάκος είπε πως κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε περιπολικό στο Πεδίο του Άρεως και έσπασαν με βαριοπούλα τα τζάμια ενώ ένας από τους αστυνομικούς βρισκόταν μέσα.

«Οι αστυνομικοί παρέμειναν ήρεμοι», ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος επισημαίνοντας πως αυτή ήταν και η μόνη τους επιλογή καθώς οι μόνες ενισχύσεις που θα μπορούσαν να έχουν οι δύο έναντι των περισσοτέρων ήταν διμοιρίες, που θέλουν χρόνο για να φτάσουν στο σημείο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, η ανάγκη για ένστολους της Ομάδας Δ είναι μεγάλη, καθώς, «οι μπαχαλάκηδες τους έτρεμαν». «Φωνάζουμε για να αποφύγουμε κάτι δυσάρεστο», συμπλήρωσε.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.