Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Στα δικαστήρια η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη με ιερέα του Β' Νεκροταφείου

Στα δικαστήρια βρέθηκαν η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη και ο ιερέας του Β' Νεκροταφείου Αθηνών, στο οποίο βρέθηκε νεκρή η εφοριακός.

Στα δικαστήρια βρέθηκαν η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη και ο ιερέας του Β' Νεκροταφείου Αθηνών, στο οποίο βρέθηκε νεκρή η εφοριακός.

Αφορμή στάθηκε ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών στην τέλεση του 9μηνου μνημόσυνου της 33χρονης στις 17 Ιουνίου, όπου η μητέρα τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και στον αυχένα.

Ο ιερέας και η μητέρα της Ζέμπερη αλληλομηνύθηκαν για σωματική βλάβη και εξύβριση.

Παράλληλα η μητέρα και η αδερφή της εφοριακού κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ιερέα, η οποία συζητήθηκε σήμερα Τετάρτη. Οι συγγενείς ζητούν από τον ιερέα να μην τους πλησιάζει όταν επισκέπτονται τον τάφο της Δώρας και να μην βγει ξανά στα κανάλια για την υπόθεση.

Από την πλευρά του ο ιερέας έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και ζητά να μην τον ενοχλεί η οικογένεια Ζέμπερη.

Τι υποστηρίζει η οικογένεια της εφοριακού

Η οικογένεια Ζέμπερη υποστηρίζει πως μετά τον θάνατο της εφοριακού, ο ιερέας είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντί τους και ότι την ημέρα που τελέστηκε το μνημόσυνο, επιτέθηκε στη μητέρα με μια ομπρέλα, βρίζοντας τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά της.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε φίλη της οικογένειας Ζέμπερη η οποία υποστήριξε ότι ο ιερέας ήταν εμμονικός με τη Δώρα και συχνά στέκεται πάνω από τον τάφο της. Για το επεισόδιο στο μνημόσυνο υποστήριξε ότι «ο ιερέας επιτέθηκε με ομπρέλα και τραυμάτισε σε πολλά σημεία» τη μητέρα της εφοριακού.

Τι υποστηρίζει η πλευρά του ιερέα

Από την πλευρά του ιερέα κατέθεσε μάρτυρας ο οποίος υποστήριξε: «Τη μέρα εκείνη ήμουν στο ναό γιατί είχαμε μνημόσυνα. Ήρθαν μητέρα και κόρη και με ρώτησαν πού είναι ο παπάς. Κάποια στιγμή βλέπω τον ιερέα να τρέχει κι εκείνες από πίσω, τη στιγμή που ξεκινούσε το μνημόσυνο. Τον κυνηγούσαν και του φώναζαν διάφορα... ''δολοφόνε'' και τέτοια. Ο κόσμος μέσα στο ναό προσπαθούσε να ηρεμήσει τις γυναίκες. Εκείνος μπήκε στο ιερό και μπήκε και μια από αυτές. Η μητέρα δηλαδή του επιτέθηκε, του δάγκωσε το δάχτυλο και του τραβούσε τα γενιά».


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.