Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Δίκη για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου: Βίαιη προσαγωγή των γιων του βασικού κατηγορουμένου

Τη βίαιη προσαγωγή των δύο αστυνομικών, γιων του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, οι οποίοι είχαν κληθεί να καταθέσουν αλλά δεν προσήλθαν, διέταξε το δικαστήριο.

Οι δύο αστυνομικοί επρόκειτο να καταθέσουν σήμερα, Τετάρτη, αλλά δεν εμφανίστηκαν, επικαλούμενοι φόβους για την ασφάλειά τους. Μάλιστα, όπως είπε η πλευρά της υπεράσπισης, το γεγονός ότι παλαιότερα κάποιος είχε τραβήξει όπλο στο δικαστήριο για αυτήν την υπόθεση, μεγαλώνει τον φόβο τους. 

Νωρίτερα, η ξαδέλφη του 26χρονου εξέφρασε, στην κατάθεσή της, τη βεβαιότητα ότι ο 73χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος της οικογένειας, ευθύνεται για τη δολοφονία. Η μάρτυρας ανέφερε πως η οικογένεια πιστεύει ότι κάποιος χτύπησε το Μάριο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. «Έτσι εξηγείται και το τόσο αίμα του Μάριου στο πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου του» είπε, συμπληρώνοντας πως ο κατηγορούμενος «ήταν έξυπνος όσο ήταν στα νερά του, του χάλασε τη δουλειά η εμφάνιση των συγγενών» οι οποίοι και επέμεναν να ειδοποιηθεί για την απαγωγή η αστυνομία.

Η δική θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη με την κατάθεση μάρτυρα, για τον οποίο έχει επίσης διαταχθεί βίαιη προσαγωγή.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου 2012 από το Παλαιό Φάληρο.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.