ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/01/2019 14:00

«Η Αντζελίνα ήθελε να επισκεφτεί τον πατέρα της λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, ενώ εγώ την προέτρεψα να μην πάει διότι ήταν βράδυ και γνώριζα ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της». Αυτό κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ο Αφγανός Αλί σύντροφος της 28χρονης κοπέλας από την Κέρκυρα, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατέρα της.

«Ο πατέρας της την είχε δείρει αρκετές φορές» - Τι κατέθεσε ο σύντροφος της Αντζελίνας
«Ο πατέρας της την είχε δείρει αρκετές φορές» - Τι κατέθεσε ο σύντροφος της Αντζελίνας
Ανάγνωση:

Ο 26χρονος Αφγανός, καταθέτοντας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, είπε λίγο μετά τις 21:20 το μοιραίο βράδυ επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αντζελίνα και ανέφερε πως «κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας άκουγα μέσα από το ακουστικό να φωνάζει ο πατέρας της δίχως να καταλαβαίνω τι ακριβώς έλεγε. Τότε η Αντζελίνα μου ζήτησε να κλείσουμε το τηλέφωνο γιατί φωνάζει ο πατέρας της και συγκεκριμένα την άκουσα να του απαντάει “απαγορεύεται και στο τηλέφωνο να του μιλάω;”. Μετά από αυτά τερματίσαμε την κλήση μας».

Κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο Αλί κατέθεσε ακόμα στους αστυνομικούς πως «Στις 22:45 είχαμε κανονίσει με την Αντζελίνα να πάω από το σημείο που την είχα αφήσει και να επιστρέψουμε σπίτι. Πράγματι, πήγαμε με τον Ευτύχη, πλην όμως η Αντζελίνα δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Την κάλεσα δεκάδες φορές χωρίς ανταπόκριση ενώ το κινητό της ήταν ανοιχτό και καλούσε και μετά αποχωρήσαμε με τον Ευτύχη».

Τέλος, ο Αφγανός Αλί κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κέρκυρας ότι «γνωρίζω πως είχαν πολύ κακές σχέσεις. Συγκεκριμένα, μου είχε πει η Αντζελίνα ότι ο πατέρας της την είχε δείρει αρκετές φορές όταν ζούσαν μαζί πριν γνωρίσει εμένα και ότι είχε περάσει πολλά από αυτόν. Αργότερα, από όσο γνωρίζω, έκανε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του. Επίσης, μου είχε πει ότι δεν συμφωνούσε ο πατέρα της για την σχέση μας διότι είμαι από ξένη χώρα. Γι’ αυτό τον λόγο την απειλούσε συνέχεια λέγοντας της ότι θα την σκοτώσει αν συνεχίσει να έχει σχέση μαζί μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ