Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Μαφία των φυλακών Κορυδαλλού»: Ανατροπή με το θάνατο συνεργού του «Κλόντι»

Νέο θρίλερ σε εξέλιξη με επίκεντρο και πάλι την επονομαζόμενη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού», μετά την ιατροδικαστική εξέταση στον Αλβανό ποινικό, Τούσα Μπαντιόλ, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο κελί του το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου 2019.

Πρόκειται για τον 33χρονο, ο οποίος είχε δώσει καταφύγιο στους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά την ανθρωποκτονία του 52χρονου ποινικολόγου.

Η αρχική εκτίμηση που υπήρχε είναι ότι ο Μπαντιόλ -που κρατούνταν στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού- πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση ήρθε να ανατρέψει αυτά που γνωρίζαμε, καθώς ο Αλβανός ποινικός πέθανε από στραγγαλισμό όπως προκύπτει από τα ευρήματα (σ.σ. σημάδια και ίχνη στον λαιμό που παραπέμπουν ευθέως σε ανθρωποκτονία).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για άτομο που «χρεώνονταν» από την ΕΛ.ΑΣ. στον αρχηγό της αλβανικής «κόζα νόστρα» των φυλακών Κορυδαλλού, «Κλόντι».

Μάλιστα, από τις ηχογραφημένες συνομιλίες προκύπτει ότι ο «εγκέφαλος» προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά τον θάνατο του Τούσα Μπαντιόλ, λέγοντας σε συνομιλητές του ότι τον δηλητηρίασαν άτομα του Αριστείδη Φλώρου (σ.σ. έγκλειστος για το σκάνδαλο Energa - Hellas Power).

Τώρα, όμως, οι Αρχές είναι υποχρεωμένες να εξετάσουν όλα τα σενάρια ακόμη και η δολοφονία αυτή να είναι κατ’ εντολή του αρχηγού της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.