ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/04/2019 09:54

Το εντυπωσιακό και υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» κατέπλευσε στο Βόλο (pics & vid)

Ένα από τα ομορφότερα και εντυπωσιακότερα κρουαζιερόπλοια- megayacht, το «Le Bougainville», με σημαία Γαλλίας, κατέπλευσε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στο λιμάνι του Βόλου, φέρνοντας τους πρώτους τουρίστες για το φετινό καλοκαίρι.

Το εντυπωσιακό και υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» κατέπλευσε στο Βόλο (pics & vid)
Το εντυπωσιακό και υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» κατέπλευσε στο Βόλο (pics & vid)
Ανάγνωση:

Το κρουαζιερόπλοιο-megayacht, που ανήκει στην εταιρία Ponant Cruises, έκανε την έναρξη στους κατάπλους των κρουαζιερόπλοιων στο μεγάλο θεσσαλικό λιμάνι προερχόμενο από την Πάρο και ο επόμενος σταθμός του είναι η Μύκονος. Έχει μήκος 128 μέτρα, χωρητικότητα 184 επιβάτες σε 92 καμπίνες και 110 μέλη πληρώματος και ανήκει στην γαλλικών συμφερόντων εταιρεία Ponant, η οποία δραστηριοποιείται από το 1988 σε κρουαζιέρες πολυτελείας στη Μεσόγειο και θα πραγματοποιήσει πάνω από 170 αφίξεις στην Ελλάδα το 2019.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου επισκέφτηκαν το ιστορικό κέντρο του Βόλου, αρχαιολογικούς χώρους αλλά και μουσεία της περιοχής, ενώ αναμένεται να δουν χωριά του Πηλίου και κάποιοι τα Μετέωρα.

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Le Bougainville κατασκευάστηκε το 2019 με το πλοίο ως σκαρί να κατασκευάζεται στη Ρουμανία και από εκεί λίγο πριν το τέλος του 2018 μεταφέρθηκε ρυμουλκούμενο για την αποπεράτωσή του.

Με το συγκεκριμένο σκάφος οι παροχές προς τους ταξιδιώτες βρίσκονται πολύ πάνω από τα συνήθη στανταρντς και για τον λόγο αυτό οι κρουαζιέρες χαρακτηρίζονται ως κρουαζιέρες των κροίσων.

Εκτός από τις αφίξεις του Le Bougainville κατά τη φετινή τουριστική περίοδο αναμένεται να καταπλεύσουν στον Βόλο 24 κρουαζιερόπλοια, ενώ η χρονιά θα κλείσει με την τελευταία άφιξη στις 29 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ