Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, πίσω από τη δολοφονία δεν κρύβεται δόλος, αλλά όλα έγιναν στιγμιαία.

«Mαλώσαμε, με έσπρωξε και τη χτύπησα με το σφυρί στο κεφάλι». Αυτά φαίνεται να υποστηρίζει ο 31χρονος ψυκτικός, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, πίσω από τη δολοφονία δεν κρύβεται δόλος, αλλά όλα έγιναν στιγμιαία. Η 63χρονη βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη μέσα σε μια λίμνη αίματος από την ίδια της την κόρη, η οποία υπέστη σοκ από το αποτρόπαιο θέαμα.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος thesstoday.gr, o 31χρονος, που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, εργάζεται ως τεχνικός κλιματιστικών και βρέθηκε στο σπίτι της 63χρονης την Τετάρτη μετά από προγραμματισμένο ραντεβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επισκεφτεί το σπίτι της άτυχης 63χρονης και κατά το παρελθόν, προκειμένου να κάνει την απαραίτητη συντήρηση στο κλιματιστικό της μηχάνημα. Ωστόσο αυτή η φορά απέβη μοιραία.

Για το πως έγινε το στυγερό έγκλημα, ο 31χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τη στιγμή που εκτελούσε τις εργασίες στο κλιματιστικό, η 63χρονη του ζήτησε να κάνει μια επιπλέον δουλειά, και συγκεκριμένα να συνδέσει τον σπιράλ αγωγό της αποχέτευσης.

Ωστόσο ο 31χρονος την ενημέρωσε πως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο τη δεδομένη στιγμή, καθώς είχε και άλλα ραντεβού στη συνέχεια και πως έπρεπε να πάρει τηλέφωνο στην εταιρεία, που είχε με την αρραβωνιαστικιά του, για να κλείσει ραντεβού εκ νέου.

Όπως είπε ο 31χρονος η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να τον πιέζει να κάνει τη σύνδεση εκείνη τη στιγμή με αποτέλεσμα οι δύο τους να λογομαχήσουν έντονα.

Ακόμα, όπως ισχυρίζεται, όταν πήγε να φύγει, τα βαριά λόγια συνόδευσαν σπρωξίματα και χτυπήματα από τη μεριά της γυναίκας, ενώ ο ίδιος, εν βρασμώ ψυχής όπως λέει, χτύπησε τη γυναίκα με το σφυρί που κρατούσε στο χέρι του, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει πόσα χτυπήματα κατάφερε εναντίον της ώστε να προέλθει ο θάνατός της.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.