Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Χειλάκης: Έγραψαν μετά από 7,5 χρόνια ότι έχω καρκίνο - Οι γιατροί ήθελαν να βγάλουν λεφτά από το πρόβλημά μου (vid)

Για το πρόβλημα υγείας το οποίο «πούλησαν» οι δημοσιογράφοι αλλά και προσπάθησαν τότε να εκμεταλλευτούν οι γιατροί του, μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου παραχώρησαν μία συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη για το Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του και την εγχείρηση που έκανε πριν από 7,5 χρόνια.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε χαρακτηριστικά: «Έδωσα μια συνέντευξη στα "Νέα", σε στήλη με τίτλο "Αυτό ήταν η σωτηρία μου". Πριν από 7,5 χρόνια έκανα μια εγχείρηση και μίλησα με χαρά για τον άνθρωπο που πραγματικά με έσωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός για να συμπληρώσει: «Δεν ήταν όμως καρκίνος, ήταν ένας καλοήθης όγκος στη βάση του κρανίου. Εγώ βρέθηκα ξαφνικά με "καρκίνο στον εγκέφαλο" τώρα. Εκείνο τον καιρό που το είπα το μετάνιωσα, “τι το ανοίγω” είπα. Εν κατακλείδι όμως δεν το μετάνιωσα γιατί ευχαρίστησα έναν άνθρωπο που μου έσωσε τη ζωή. Εμένα ήθελα οι νευροχειρουργοί να με “ανοίξουν” στο κεφάλι για να βγάλουν λεφτά ενώ το πρόβλημα λυνόταν με ενδοσκοπική χειρουργική».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.