Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αστυνομικοί εισέβαλαν σε κινηματογράφο που έπαιζε το Joker ψάχνοντας ανήλικους

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας Joker, στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ, που βρίσκεται επί της Πατησίων και που τις τελευταίες ημέρες προβάλλει, με μεγάλη επιτυχία, τη δημοφιλή ταινία Joker.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της βραδινής προβολής εμφανίστηκαν αστυνομικοί ύστερα από καταγγελία πως στην αίθουσα παραβρίσκονταν ανήλικοι

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως στην προβολή βρίσκονταν υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι ζήτησαν τη συνδρομή της αστυνομίας για να ελεγχθεί αν επετράπη σε ανηλίκους να δουν την ταινία. Ωστόσο το υπουργείο με ανάρτηση στο Facebook, διαψεύδει τους εν λόγω ισχυρισμούς, σημειώνοντας: 

«Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες. Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν. Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες», σημειώνεται στην ανάρτηση. 

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο ΑΕΛΛΩ προέβησαν σε έλεγχο στοιχείων, δίχως όμως να γίνουν προσαγωγές ή να δοθεί άλλη συνέχεια.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.