Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Πάρτι» στο Twitter μετά την αστυνομική έφοδο για το Τζόκερ: Πρόλαβα νόμο Παπαθεμελή που έκλεινε τα μπουζούκια στις 2:00!

Με χιούμορ αλλά και αιχμές αντιμετώπισαν οι χρήστες του Twitter για την πρωτοφανή ενέργεια της εφόδου αστυνομικών σε σινεμά για να ελέγξουν αν παρακολουθούν τη ταινία «Τζόκερ» ανήλικοι.

Κάτω από το hasthag #Τζόκερ οι χρήστες έγραψαν απίστευτες ατάκες για την υπόθεση που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

«Έφοδος Αστυνομίας σε σινεμά για το #τζοκερ". Σιγά την είδηση. Έχω προλάβει νόμο Παπαθεμελή που έκλεινε τα μπουζούκια στις 2. Θα σέβεστε» έγραψε κάποιος.

«Η επόμενη κίνηση της Ελληνικής Αστυνομίας ντου τις Κυριακές σε εκκλησίες για να βρουν ανήλικους που δεν έχουν κομποσκοίνι και δεν ψέλνουν #τζοκερ», ανέφερε άλλος.

«Αυτά παθαίνει όποιος ανήλικος πάει να δει το #Τζοκερ. Γράφει άλλος παραθέτοντας φωτογραφίες με κουρεμένους άνδρες από το νόμο περί... τεντυμποισμού!

«Βαριά σεκλετισμένος εμφανίζεται ο #Τζόκερ μετά την εισβολή των ένοπλων αστυνομικών στην προβολή της ταινίας του... » ήταν ένα ακόμη tweet.

 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.