Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος παρέσυρε καροτσάκι με επτά μηνών βρέφος και το εγκατέλειψε

Μητέρα και βρέφος επτά μηνών σε καροτσάκι παρέσυρε ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το voria.gr, ο οδηγός παρέσυρε μητέρα και μωρό έξω από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια τους εγκατέλειψε.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, η 33χρονη μητέρα μαζί με το επτά μηνών κοριτσάκι της επιχείρησε να διασχίσει διάβαση στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Κρίτωνος, μπροστά στα Επείγοντα του νοσοκομείου. Τη στιγμή εκείνη, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του μωρού στο voria.gr , οδηγός ΙΧ οχήματος παραβίασε το STOP επί της Κρίτωνος και παρέσυρε το καροτσάκι με το βρέφος. Από την παράσυρση έσπασαν οι ρόδες του καροτσιού και το μωρό γλύτωσε κυριολεκτικά για λίγα χιλιοστά. Ο ασυνείδητος, παρότι αρχικά επιχείρησε να σταματήσει, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος συνεχίζοντας την πορεία του στην οδό Κ. Καραμανλή.

Το μωρό, ευτυχώς, χαίρει άκρας υγείας, και δεν χρειάστηκε η διακομιδή του, ενώ η μητέρα του βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ. Παρ' όλα αυτά, μέσα στην αγωνία της, κατάφερε να συγκρατήσει το μεγαλύτερο μέρος της πινακίδας του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα.

Πηγή: voria.gr

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.