Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Επιχειρηματίας γαντζώθηκε από αυτοκίνητο κακοποιών για να αποτρέψει την κλοπή (vid)

Ο ιδιοκτήτης μίας εταιρίας στον Ασπρόπυργο προσπάθησε να σταματήσει δύο Ρομά από το να κλέψουν μπαταρίες, οι οποίοι ανέπτυξαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να γαντζωθεί από το καπό του αυτοκινήτου και να συρθεί περίπου 400 μέτρα για να γλιτώσει.

Οι δύο Ρομά στη θέα του άντρα αφήνουν τις μπαταρίες και αναπτύσσουν ταχύτητα, με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας να γαντζώνεται κυριολεκτικά από το καπό, ενώ στην προσπάθεια τους να διαφύγουν παραλίγο να χτυπήσουν και έναν από τους υπαλλήλους της επιχείρησης που προσπάθησε να τους σταματήσει.

Ο ιδιοκτήτης έμεινε για 400 μέτρα γαντζωμένος πάνω στο αυτοκίνητο και όταν κατάφερε να φύγει απ' αυτό τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό του γόνατο.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, δήλωσε «την ώρα που πάω να τους σταματήσω, έχει βάλει μπροστά το αυτοκίνητο και το μόνο που σκέφτηκα πάνω στον πανικό μου, ήταν να πηδήξω να σωθώ. Σε μία φάση έχει βάλει και τους υαλοκαθαριστήρες γιατί πιανόμουν και από τους υαλοκαθαριστήρες, του χτύπαγα και το παρμπρίζ. Του φώναζα σταμάτα, προσπαθούσα να σπάσω το παρμπρίζ, να κάνω κάτι, να σωθώ γιατί έλεγα εδώ πάνω, θα πεθάνω».

Ένας από τους δράστες συνελήφθη, ενώ ο δεύτερος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Σε άλλη περίπτωση πάλι στον Ασπρόπυργο, οδηγός φορτηγού δέχθηκε επίθεση από ομάδα Ρομά, ενώ είχε ακινητοποιήσει για λίγα λεπτά το όχημα.

«Ανέβηκαν πάνω στο φορτηγό, ζητώντας τσιγάρο και μετά έβγαινε ένας ένας, μαζεύτηκαν τέσσερα άτομα. Στο τσαντάκι, είχα ένα πορτοφόλι μέσα με μία πιστωτική κάρτα και το δίπλωμα μου», είπε ο οδηγός.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης, «όσο η δυτική Αττική δεν ενισχύεται με αστυνομικό προσωπικό, τόσο η κατάσταση αυτή θα διαιωνίζεται και θα χειροτερεύει. Δεν υπάρχει καμία λύση».

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, εντός των επόμενων ημερών αναμένονται αστυνομικές επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας στη δυτική Αττική.

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.