Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Δίκη Χρυσής Αυγής - Επίθεση Λαγού στην πρόεδρο του δικαστηρίου: Είναι ντροπή, δεν έχετε το σθένος

Ετεροχρονισμένα μεν σφοδροτατα δε, επιτέθηκε κατά της έδρας ο κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Ο Λαγός εμπλεκόμενος σε όλες τις συσχετισμένες επιθέσεις της δικογραφίας και έχοντας ελάχιστες πιθανότητες να μην καταλήξει εκ νέου στη φυλακή επέλεξε να «απονομιμοποιησει» την έδρα με επίθεση εναντίον της περίπου όμως στα... μέσα της διαδικασίας

Έπειτα από ερώτηση σχετικά με φωτογραφίες με όπλα ο κατηγορούμενος εξερράγη:

«Είναι ντροπιαστική η διαδικασία. Ντροπιάσατε όλη τη διαδικασία. Είμαι υπερήφανος Έλληνας και δεν με φοβίζουν οι όλες αυτές οι διώξεις. Βοήθησα τους Έλληνες συμπατριώτες μου. Αν έκλεβα τους 'Έλληνες θα ήμουν ευυπόληπτος.

«Δεν με απασχολούσε, δεν έχω δει που σκότωναν, που έσφαζαν. Δεν καταλαβαίνω πως οι φωτογραφίες στοιχειοθετούν μια εγκληματική οργάνωση. Αν ήταν καμιά ακροαριστερή τρομοκρατική οργάνωση, θα είχε καταπέσει η κατηγορία» είπε σε άλλο σημείο. 

«Κάθεστε τόση ώρα και μου λέτε να απολογηθώ - σας το λέω όσο πιο κομψά μπορώ - και γι αυτά τα πράγματα απολογούμαι εγώ, αν ήταν κανένας άλλος δεν θα το κάνατε. Δεν έχετε το σθένος να αντιδράσετε. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Ντογιάκος πήρε εντολές. Το δικαστήριο θα έπρεπε να τα είχε τελειώσει. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είστε υπερήφανη μετά από λίγο», είπε μεταξύ άλλων.

Πρόεδρος: Συνεχίστε…
Λαγός: Θα πρέπει να καταλάβετε τι έχω περάσει κι εγώ. Θα είχατε εξοργιστεί περισσότερο από μένα. Αν αυτή είναι η ελληνική Δικαιοσύνη, δεν με εκφράζει. 
Πρόεδρος: Τα έχετε πει αυτά 
Λαγός: Θα τα ξαναπώ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.