Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Η μητέρα του 3χρονου Θαλή αποκαλύπτει: «Μου τηλεφώνησαν και ρωτούσαν πού είναι το παιδί - Έπαθα πανικό» (vid)

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα βρέθηκε η μητέρα του 3χρονου παιδιού το οποίο ξέχασαν για 3 ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο στην Παλλήνη.

Η μητέρα όπως αναφέρει βρήκε το παιδί της σε κατάσταση σοκ, ενώ ο οδηγός και οι συνοδοί έχουν συλληφθεί.

Η μητέρα του τρίχρονου Θαλή περιγράφει: Την Τρίτη στις 07:30 βάζω στο σχολικό λεωφορείο τα δύο παιδιά μου μαζί με τον πεθερό μου όπως κάθε μέρα. 11:05 χτυπάει το τηλέφωνό μου να με ρωτήσουν από τον παιδικό σταθμό γιατί δεν έχει πάει ο μικρός σχολείο. Τους λέω ότι έχουν κάνει κάποιο λάθος, το παιδί έχει έρθει στο σχολείο. Τότε μου είπαν ότι θα κοιτάξουν τις παρουσίες, μήπως έγινε κάποιο λάθος. Στο λεπτό πάνω επιστρέφει στο τηλέφωνο και μου λέει κυρία Καλλίδου το παιδί σας δεν είναι στο σχολείο.

Πανικοβλήθηκα τόσο πολύ, άρχισα να τσιρίζω και να τους λέω πού είναι το παιδί μου, βρείτε το παιδί μου, εγώ το έχω στείλει στο σχολείο. Μου κλείνουν το τηλέφωνο και επί 15 λεπτά προσπαθούσα να επικοινωνήσω με το σχολείο, ενώ οδηγούσα προς τα εκεί.

Καλούσα τη συνοδό του σχολικού, τη δασκάλα δεν απαντούσε κανείς. Με παίρνουν 15 λεπτά μετά και μου είπαν ηρεμήστε το βρήκαμε, το είχαμε ξεχάσει στο λεωφορείο.

Σαν μαμά και σαν επαγγελματίας που ασχολούμαι με τα παιδιά, θεωρώ απαράδεκτο να ξεχάσεις ένα παιδί.

 

 

 

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.