Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Αθηνών-Λαμίας έως τις 15 Νοεμβρίου

Εργασίες ασφαλτόστρωσης προγραμματίστηκαν για το επόμενο διάστημα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Ειδικότερα, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 19,350 και 16,500, στο ρεύμα προς Αθήνα, στα όρια των δήμων Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης και Μεταμόρφωσης, κατά το χρονικό διάστημα από απόψε έως και τις 15 Νοεμβρίου, από Δευτέρα έως Σάββατο, κατά τις ώρες 22.00 έως 06.00 της επομένης, θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 

Α΄φάση εργασιών:

  • Αποκλεισμός της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ των χ/θ 20,100 και 17,900. Κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου στον αυτοκινητόδρομο Πύρνας (χ/θ 18,770).

Β΄ φάση εργασιών:

  • Αποκλεισμός της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, στο τμήμα μεταξύ των χ/θ 18,400 και 17,000. Κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Γ΄ φάση εργασιών:

  • Αποκλεισμός της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, στο τμήμα μεταξύ των χ/θ 17,650 και 16,500. Κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. 
  • Αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου στον αυτοκινητόδρομο Τατοΐου (χ/θ 16,795).

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.