Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι για τον Παναγιώτη- Ραφαήλ πριν το ταξίδι στη Βοστώνη (vid)

Τον Παναγιώτη-Ραφαήλ, το αγγελούδι που πάσχει από σπάνια νόσο, αποχαιρέτησε πλήθος κόσμου, στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για τη Βοστώνη.

Οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ με δηλώσεις τους ήταν εμφανώς συγκινημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, στο κάλεσμα του σωματείου MDA Ελλάς που έχει αναλάβει τη διεξαγωγή του ταξιδιού της ελπίδας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, αγχωμένοι σίγουρα. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Ανυπομονούμε, στις 14 θα είμαστε στη Βοστώνη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, που στήριξε όλη αυτήν την προσπάθεια, στήριξε τον Παναγιώτη», δήλωσαν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, βρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ παρευρέθηκαν και ο Λευτέρης Πανταζής και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, όπως είχε ανακοινώσει το σωματείο MDA Ελλάς, θα εισαχθεί στο Boston Children’s Hospital είναι στις 15 Νοεμβρίου 2019, ενώ από τις 27/09/2019 έως τις 31/10/2019 που έτρεξε η καμπάνια για να μπορέσει ο μικρός να ταξιδέψει στη Βοστώνη συγκεντρώθηκαν 3.681.100,15 ευρώ από τους 100.000 και πλέον δωρητές που αγκάλιασαν όλη αυτή τη προσπάθεια.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.