Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Ασφυξία» στους δρόμους της Αθήνας λόγω έργων και βροχής

Η εβδομάδα άρχισε δύσκολα για τους οδηγούς στο Λεκανοπέδιο, καθώς η κίνηση είναι αυξημένη λόγω έργων ασφαλτόστρωσης και της βροχόπτωσης.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό (στην άνοδο από τον Ταύρο μέχρι τη Νέα Ιωνία και στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση μέχρι τον Ταύρο), στη λεωφόρο Κηφισίας, στην κάθοδο της λεωφόρου Μεσογείων, στην παραλιακή λεωφόρο από το ύψος της Συγγρού προς το λιμάνι του Πειραιά.

Στο… κόκκινο είναι η κίνηση και σε όλους τους κάθετους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της πόλης, όπως στην Φιλολάου, την Υμηττού, την Αρδητού κι άλλους δρόμους.

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα και στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Μετ’ εμποδίων η κίνηση και λόγω των έργων ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα κεντρικών οδών του Δήμου Αθηναίων που άρχισαν από σήμερα Δευτέρα.

Για την υλοποίηση των σχετικών έργων θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας όπου θα πραγματοποιούνται εργασίες.

Στο πρόγραμμα ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα, το οποίο έχει προϋπολογισμό 4.940.000 ευρώ, είναι οι Λεωφόροι και οδοί: Βασιλίσσης Όλγας, Αρδηττού, Υμηττού, Πατησίων, 3ης Σεπτεμβρίου, Ακαδημίας, Χαριλάου Τρικούπη, Υμηττού, Αριστείδου, Ασκληπιού, Ευριπίδου, Ζωοδόχου Πηγής, Σόλωνος, Σοφοκλέους, Σωκράτους, Αμερικής, Νίκης και Βουλής.

Για την λιγότερη ταλαιπωρία, οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τις νυχτερινές ώρες και συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 11:00 μ.μ. – 06:00 π.μ.. Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας (από Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας έως Λεωφ. Βασ. Κων/νου).

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.