ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/02/2020 15:24

Δίκη Τοπαλούδη: Εκνευρίστηκε η εισαγγελέας με τον κατηγορούμενο Α.Λ.

Εκνευρίστηκε με τον κατηγορούμενο Α.Λ. η εισαγγελέας, όταν αυτός γέλασε κατά τη διάρκεια της δίκης για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Δίκη Τοπαλούδη: Εκνευρίστηκε η εισαγγελέας με τον κατηγορούμενο Α.Λ.
Δίκη Τοπαλούδη: Εκνευρίστηκε η εισαγγελέας με τον κατηγορούμενο Α.Λ.
Ανάγνωση:

Ειδικότερα όταν η Αριάδνη Λειβαδίτη, στενή φίλη της Ελένης, κατέθεσε ότι η θανούσα τής είχε ξαναμιλήσει για τον Αλέξανδρο και της είχε πει ότι της φαινόταν καλό παιδί, η εισαγγελέας σχολίασε: «Σας είπε ότι είναι καλό παιδί; Εκ πρώτης όψεως έτσι φαίνεται» και όταν ο κατηγορούμενος Α.Λ. γέλασε η εισαγγελέας σε έντονο ύφος τού είπε: «Γελάτε; Τολμάτε και γελάτε; Είστε προκλητικός, σας έχουν απαθανατίσει όλα τα κανάλια να γελάτε».

Η εισαγγελέας εκνευρίστηκε και με τη μάρτυρα όταν, κατά την κατάθεσή της, είπε ότι έλαβε μήνυμα από την Ελένη Τοπαλούδη το βράδυ της δολοφονίας της. «Μου έστειλε ένα μήνυμα το βράδυ αλλά εγώ κοιμόμουν και το είδα το πρωί. Μου είχε γράψει να την πάρω σε μια ώρα» κατέθεσε χαρακτηριστικά η Λειβαδίτη. Η εισαγγελέας ήταν επικριτική προς τη μάρτυρα για το ότι δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση και δεν ενήργησε όπως θα έπρεπε. «Ζήτησε βοήθεια και δυστυχώς τη ζήτησε από εσάς», σχολίασε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ