ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/02/2020 17:31

Κοροναϊός: Αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Από το μεσημέρι της Τετάρτης όταν και ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα κοροναϊού, η κίνηση σε σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης έχει αυξηθεί περίπου 150%.

Κοροναϊός: Αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη
Κοροναϊός: Αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη
Ανάγνωση:

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος κοροναϊού στη Θεσσαλονίκη έχει αυξηθεί παρά πολύ η κίνηση στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα ν' αδειάζουν τα ράφια.

Ήδη αρχίζουν να μειώνονται τα αποθέματα από αλεύρι, τη ζάχαρη, μακαρόνια, παξιμάδια και προϊόντα κατάψυξης που υπήρχαν στα ράφια.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει διευθυντής καταστήματος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο thestival.gr.

«Από τις 13:00 η κίνηση του καταστήματος είναι αυξημένη κατά 150% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της περσινής ημέρας. Υπάρχουν αποθέματα όμως αν συνεχιστεί αυτό που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες, τότε σύντομα όλα τα ράφια θα είναι άδεια».

Αυτό πάντως που τόνισαν τα στελέχη μεγάλων αλυσίδων είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άμεσο πρόβλημα επάρκειας και κατά συνέπεια δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

«Αυτό που θα γίνει τις επόμενες ημέρες είναι να στέλνουμε αυξημένες παραγγελίες στα καταστήματά μας. Μόλις αδειάζουν τα ράφια οι υπάλληλοι μας θα τα ξαναγεμίζουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ