Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πανελλήνιες 2020: Αυτή είναι η εξεταστέα ύλη - Όλες οι αλλαγές

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από το υπουργείο Παιδείας η αναπροσαρμογή της εξεταστέας ύλης για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, η εξεταστέα ύλη στις πανελλήνιες εξετάσεις 2020 θα είναι αυτή που είχε διδαχθεί μέχρι και το κλείσιμο των σχολείων.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας:

Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και με δεδομένη την γενική αναστολή λειτουργίας των σχολείων από την 11η Μαρτίου 2020, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στον επανακαθορισμό της εξεταστέας ύλης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με αναλογική μείωση σε όλα τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα στην Γ’ τάξη του συνόλου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, σύμφωνα με την πρόοδο που είχε πραγματοποιηθεί στη διδασκαλία της ύλης, μέχρι την ημερομηνία που ανεστάλη καθολικά η λειτουργία των σχολείων.

Παράλληλα, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διαψεύδει πληροφορίες και δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων και διαβεβαιώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι καμία σχετική απόφαση δεν έχει ληφθεί αναφορικά με αυτό το ζήτημα, εν αναμονή των σχετικών εισηγήσεων των ειδικών.

Η Υπουργική Απόφαση για τα ΓΕΛ
Η Υπουργική Απόφαση για τα ΕΠΑΛ

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet