Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κορονοϊός: Πάλεψε για 19 μέρες με τον ιό και νίκησε - «Εύχομαι να μην το περάσει κανείς» (vid)

Επί 19 μέρες έδωσε μάχη με τον κορονοϊό στην εντατική του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του γεωτεχνικού επιμελητηρίου Σπύρος Μάμαλης.

«Τους χρωστώ ευγνωμοσύνη καθώς ήταν οι άνθρωποι που επί 19 μέρες δεν είδα ούτε το πρόσωπό τους καθώς φορούσαν τις ειδικές στολές. Δέθηκα τόσο πολύ μαζί τους χωρίς να ξέρω ποιοι είναι» δήλωσε ο κ. Μάμαλης στο Open για τους γιατρούς και τους νοηλευτές.

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, εύχομαι να μην το περάσει κανένας. Πέρασα πολύ δύσκολες καταστάσεις μέσα στο νοσοκομείο και πολλές φορές φοβήθηκα για τη ζωή μου και την οικογένειά μου» λέει χαρακτηριστικά.

Η περιπέτεια του ξεκίνησε πριν 23 μέρες όταν επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Τέσσερις μέρες αργότερα παρουσιάστηκαν τα πρώτα συμπτώματα. «Είχα υψηλό πυρετό, επικοινώνησα με τον ΕΟΔΥ και μου είπαν ότι θα πρέπει να παραμείνω λίγες μέρες σπίτι μου για να δούμε την εξέλιξη της υγείας μου. Όμως όταν μπήκα στο νοσοκομείο Σερρών με πνευμονία, διαπιστώθηκε η ύπαρξη του κορονοϊού» ανέφερε χαρακτηριστικά.   

«Θα πρέπει να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών καθώς ο ιός επικίνδυνος και ύπουλος και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τις συνέπειες σε κάθε οργανισμό. Ο ιός δρα διαφορετικά σε κάθε άτομο» καταλήγει.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.