Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κορονοϊός: «Το αδιαχώρητο» στο λιμάνι του Ηρακλείου – Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία (pics)

Έκλεισε εξαιτίας της πολυκοσμίας που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες ο βόρειος λιμενοβραχίονας του Ηρακλείου.

«Υπήρξε στιγμή που στον λιμενοβραχίονα κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα δύο χιλιάδες άτομα» δηλώνει χαρακτηρστικά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Λιμενάρχης Ηρακλείου, Ευθύμης Δουβής.

«Ο λιμενοβραχίονας έκλεινε με τη δύση του ηλίου και ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία των πολιτών. Τις τελευταίες δύο ημέρες, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, καθώς υπήρξε στιγμή που στον λιμενοβραχίονα κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα δύο χιλιάδες άτομα. Αποφασίσαμε να κλείσουμε το λιμενοβραχίονα, προκειμένου να προστατεύσουμε τον κόσμο καθώς δημιουργούνταν προϋποθέσεις συνωστισμού».

Ο κ. Δουβής εξήγησε ότι όλο αυτό το διάστημα οι πολίτες ήταν συνεργάσιμοι και όλοι είχαν μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά και τις ταυτότητές τους «όμως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν οδήγησαν, πιθανόν, περισσότερους συμπολίτες έξω από τα σπίτια έστω και για λίγη ώρα. Ο λιμενοβραχίονας είναι ένα σημείο όπου ο κόσμος συνηθίζει να περπατάει, όμως αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβαίνει αφού έχει τέτοια μαζικότητα».

Πηγή φωτογραφιών: cretalive.gr

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.