Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σπίτι «κολαστήριο» στα Πατήσια: Τα βασανιστήρια της 42χρονης Γερμανίδας – Την έπνιγε εικονικά, την τρυπούσε με πιρούνια

Νέες, άγνωστες και ακόμη πιο συγκλονιστικές πτυχές της υπόθεσης σεξουαλικής εκμετάλλευσης και βιασμού 42χρονης Γερμανίδας σε σπίτι-«κολαστήριο» στην οδό Θράκης στα Πατήσια φέρνει στο φως η κατάθεση που έδωσε το θύμα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η 42χρονη γυναίκα είχε πέσει και θύμα βασανιστηρίων, όταν αρκετές φορές προσπάθησε να διαφύγει από το σπίτι που από τις αρχές Μαρτίου είχε γίνει η κόλαση της. Ο 37χρονος μαστροπός φέρεται να την βασάνιζε τρυπώντας με πιρούνι την κοιλιακή της ώρα και εφαρμόζοντας τη μέθοδο του «εικονικού πνιγμού». Δεν σταματούσε, όμως, εκεί. Όπως περιέγραψε η Γερμανίδα, ο μαστροπός βίαζε τη γυναίκα με σκοπό να κάμψει τις ψυχολογικές τις αντιστάσεις.

Μάλιστα, είχε έρθει σε επαφή με άγνωστο άντρα, προκειμένου να πετύχει την «πώλησή» της. Επιδίωκε δηλαδή να πάρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να δώσει την Γερμανίδα σε άλλο μαστροπό.

Όλα αυτά ξεκίνησαν, σύμφωνα με την ίδια κατάθεση, από διαδικτυακή επικοινωνία ανάμεσα στην ίδια και τον 37χρονο μέσω Facebook. Η επικοινωνία ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019 όταν προσεγγίστηκε από το μαστροπό, ο οποίος την έπεισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα στο τέλος του 2019 για να συνάψουν ερωτική σχέση. Στο πρώτο της ταξίδι φαίνεται ότι δεν της έδειξε τις πραγματικές του προθέσεις και έτσι η γυναίκα γύρισε κανονικά πίσω στην πατρίδα της.

Της έταξε μέχρι και γάμο για να την πέσει να έρθει ξανά στην Ελλάδα

Ο 37χρονος, ωστόσο, επέμενε και μάλιστα έταξε στη γυναίκα γάμο, προκειμένου να την πείσει να έρθει ξανά στην Αθήνα. Τότε ήταν που η γυναίκα άρχισε να μένει στο σπίτι στα Πατήσια. Αφού τη «φυλάκισε», την εξανάγκασε να εκδίδεται τόσο μέσα στο σπίτι του όσο και σε ξενοδοχεία της Αθήνας. Τους πελάτες τους έβρισκε μέσω ροζ ιστοσελίδας, όπου τη «διαφήμιζε» με ημίγυμνες φωτογραφίες και ζητούσε 100 ευρώ για κάθε συνεύρεση.

Το πρωί της 21ης Απριλίου ο 37χρονος είχε ξεχάσει να κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού και έτσι η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει και να καλέσει σε βοήθεια τους περαστικούς της οδού Αχαρνών και στη συνέχεια τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.