Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Η Ευαγγελία που βρήκε τη βαλίτσα με τα 19.000 ευρώ στο Reader.gr: Αμέσως τηλεφώνησα τον προϊστάμενο (vid)

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η κίνηση της Ευαγγελίας, της εργαζόμενης στην καθαριότητα που βρήκε μια τσάντα η οποία περιείχε 19.000 ευρώ και μαζί με τον επιστάτη συνάδελφό της τα παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Η Ευαγγελία εργάζεται στο Δήμο Αθηναίων και έχει αναλάβει το πρόγραμμα της πλατείας, περιγράφει στο Reader.gr, τα όσα συνέβησαν.

«Ήρθα κανονικά στην δουλειά μου όπως κάθε μέρα. Όπως καθάριζα βρήκα αυτήν την τσάντα στην ξύλινη καταστατική στην πλατεία. Αμέσως πήρα τον προϊστάμενο να τον ενημερώσω ότι βρήκα την τσάντα. Μου είπε να την φέρω επάνω. Την πήγα, την ανοίξαμε και είδαμε τα χρήματα», είπε.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Ossian media, ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε δημόσιες ευχαριστίες και τον σεβασμό για την πράξη της Ευαγγελιας.

«Με πήρε τηλέφωνο να με ενημερώσει», αναφέρει με την σειρά του ο επόπτης της Ευαγγελιας.

«Της είπα να φέρει την τσάντα στο γραφείο μήπως έχει κάποιο δημόσιο έγγραφο για να επικοινωνήσουμε με τον άνθρωπο. Βρήκαμε μια αστυνομική ταυτότητα. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε αλλά ήταν αδύνατον, οπότε ενημέρωσα την προϊσταμένη μου και τον αντιδήμαρχο και τα παραδώσαμε στην αστυνομία», καταλήγει στο Reader.gr.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.