Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Τον λάτρευα, είμαι απλός άνθρωπος της εκκλησίας»: Απολογήθηκε η χήρα της Κοιλάδας (vid)

Απολογήθηκε η χήρα του καπετάνιου από την Κοιλάδα, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του, το 2014.

«Είμαι αθώα, ποτέ δε θα έκανα τέτοιο πράγμα. Ήταν σχέση ζωής. Τον λάτρευα, είμαι φυλακή πέντε χρόνια χωρίς να έχω κάνει τίποτα» είπε η κατηγορούμενη σύμφωνα με το STAR.

Ταυτόχρονα διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν για την καλή ζωή που φέρεται να έκανε λέγοντας πως έβγαινε σπάνια για καφέ ή με τον άνδρα της.

«Είμαι ένας απλός άνθρωπος, της εκκλησίας. Αγαπούσα πολύ αυτό που είχα» είπε κατά την απολογία της χήρα. Αναφερόμενη στην ημέρα του θανάτου του άνδρα της είπε ότι ήταν μια φυσιολογική μέρα.

«Ήταν αδιάθετος και δεν πήγε στη δουλειά. Πήγα τη μικρή στο σχολείο και όταν γύρισα κάπνιζε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο» ανέφερε η κατηγορούμενη.

«Πήγα για καφέ με δύο φίλες. Όταν γύρισα από τη βόλτα και τελειώσα τις δουλειές στο σπίτι, αντίκρισα πολύ κόσμο και ρωτούσα "θα γίνει καλά;"» υποστήριξε η ίδια.

Σχετικά με τον ισχυρισμό της αδερφής της ότι ο ναυτικός είχε απειλήσει τη σύζυγό του με όπλο, η κατηγορούμενη το διέψευσε λέγοντας πως «δεν ισχύει κάτι τέτοιο».


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.