Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι κατέθεσε ο σύντροφος της 35χρονης

Τουλάχιστον από την Τετάρτη 10 Ιουνίου είχε ταυτοποιήσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την 35χρονη γυναίκα ως την βασική ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας.

Γι’ αυτό και το απόγευμα της ίδιας ημέρας κλήθηκε να καταθέσει ο 40χρονος άνδρας, για τον οποίο φαίνεται πως η 35χρονη γυναίκα έστησε την ενέδρα στην 34χρονη Ιωάννα, την ώρα που αυτή έμπαινε στο γραφείο της.

Όπως έγραψε και χθες το Reader.gr, ο 40χρονος άνδρας φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε ερωτική σχέση με την 34χρονη Ιωάννα κι όταν όλα ήταν στο μυαλό της συντρόφου του.

«Εδώ και δύο χρόνια γνωρίζω την ...(σ.σ. το όνομα της κατηγορουμένης) και διατηρώ μαζί της "ελεύθερη ερωτική σχέση" μέχρι και σήμερα», φέρεται να κατέθεσε ο 40χρονος άνδρας.

Επίσης, ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «η όποια επικοινωνία είχα μέσω του messenger με την Ιωάννα σταμάτησε πριν από περίπου ένα χρόνο».

«Είδα ξαφνικά μπροστά μου μία γυναικεία φιγούρα η οποία φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα η οποία ήρθε κοντά μου με κοίταξε στα μάτια και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό», κατέθεσε η 34χρονη Ιωάννα στους αστυνομικούς

Σημαντική βοήθεια στο έργο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών παρείχε η κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η οδηγός του ταξί, για τις δύο ημέρες όπου μετέφερε από την Καλλιθέα στην περιοχή του Μετς την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση.

Στο σπίτι της 35χρονης εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών ένα ιδιόχειρο σημείωμα που την «καίει». 

Αυτό, καθώς αναφέρεται στη σχέση της με τον 40χρονο σύντροφο της, με το ιδιόχειρο σημείωμα να ξεκινάει με τη φράση «τι θα γίνει με τον πρώην» και να καταλήγει με τη φράση «2 εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.