ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/06/2020 09:48

Ο άνθρωπος που ξεσκέπασε τον «δρ. Θάνατο» λέει τι τον πρόδωσε

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαγιαννόπουλος, γιατρός στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, αποκάλυψε ότι οι κινήσεις του ψευτογιατρού έδειχναν άγνοια για βασικά ζητήματα της ιατρικής, γεγονός που προκάλεσε τις υποψίες του και ακολούθως την καταγγελία.

Ο άνθρωπος που ξεσκέπασε τον «δρ. Θάνατο» λέει τι τον πρόδωσε
Ο άνθρωπος που ξεσκέπασε τον «δρ. Θάνατο» λέει τι τον πρόδωσε
Ανάγνωση:

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαγιαννόπουλος εξήγησε ότι όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης ζητά συνεργασία με την Κλινική ζητούνται δώδεκα συγκεκριμένα χαρτιά, μεταξύ αυτών και ο τίτλος σπουδών. Ο γιατρός «μαϊμού» όταν του ζητήθηκε το συγκεκριμένο χαρτί απάντησε ότι θα το προσκομίσει αργότερα η σύζυγός του.

Ένα χρόνο αργότερα κατά τη διάρκεια ξενάγησης που του γινόταν μαζί με μία ομάδα άλλων γιατρών, οι υπεύθυνοι της Κλινικής παρατήρησαν ότι ο γιατρός «μαϊμού» δεν τηρούσε τους κανόνες υγιεινής στον τρόπο που φορούσε τα γάντια καθώς έδειχνε να μην γνωρίζει καν ότι δεν έπρεπε να έρθει σε επαφή με το εξωτερικό τους μέρος. Ακολούθως απάντησε λάθος στις ιατρικές ερωτήσεις που τους υποβλήθηκαν γεγονός που επιβεβαίωσε τις υποψίες και οδήγησε στην καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές. «Τον καταγγείλαμε μετά 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος.

Πώς περιγράφουν οι γείτονες τον «δρ. Θάνατο»

«Μένει μαζί με την οικογένεια του περίπου 7-8 χρόνια εδώ, όμως ελάχιστες είναι οι φορές που τον είχαμε δει από κοντά. Ακόμα λιγότερες τη σύζυγο του, μία γυναίκα που με το ζόρι της έπαιρνες και την "καλημέρα"», εξομολογούνται στο reader.gr άνθρωποι που διαμένουν στην σχεδόν ερημική περιοχή της Αλθέας στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί.

Οι ίδιοι άνθρωποι δίνουν και την περιγραφή του 47χρονου που πήρε το προσωνύμιο «Δρ. Θάνατος» (σ.σ. χρησιμοποιούσε το ψεύτικο όνομα «Νίκος Κόντος»), εν αναμονή της δημοσιοποίησης των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του. «Μετρίου αναστήματος, κανονικός στα κιλά, με φαλακρίτσα μπροστά και γκρίζο προς το λευκό μαλλί στο πλάι», λένε οι ίδιοι άνθρωποι που κάποιες φορές είχαν πέσει μούρη με μούρη μαζί του. Οι ίδιοι γείτονες στέκονται επίσης στο γεγονός ότι ο 47χρονος συνήθιζε να κυκλοφορεί με φόρμα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, τραβώντας όπως είναι φυσικό τα βλέμματα.

Ο άνθρωπος με τα... χίλια πρόσωπα, είχε αγοράσει την υπερπολυτελή βίλα επί της οδού Αγίου Δημητρίου στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου πριν από περίπου 7-8 χρόνια. Η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να φτιάξει έναν απροσπέλαστο μαντρότοιχο, να βάλει βαριές μεταλλικές πόρτες, θέλοντας να μένει μακριά από τα... αδιάκριτα βλέμματα. Επόμενο στάδιο τα αιχμηρά μεταλλικά κάγκελα πάνω στον μαντρότοιχο, οι κάμερες ασφαλείας και φυσικά οι προβολείς με ανιχνευτές κίνησης. Η πισίνα υπήρχε στη βίλα, ωστόσο, ο 47χρονος φαίνεται πως δαπάνησε αρκετά χρήματα για την ανακατασκευή της προς το πιο... πολυτελές!

«Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα, είναι πολύ δυνατό» λέει ο «δρ θάνατος» ή «Νίκος Κόντος» σε νέο ηχητικό ντοκουμέντο, όπου αναλύει τις θεωρίες του για την υπεροξυγόνωση που μπορεί να διώξει τον καρκίνο.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το «Live News», ο ψευτογιατρός ακούγεται να ζητά από τον ασθενή να σταματήσει τη φαρμακευτική του αγωγή και να ακολουθήσει πιστά τις δικές του οδηγίες.

«Λογικά, θα έπρεπε να έχεις έναν αιματοκρίτη γύρω στο 30. Αλλά λόγω όλων αυτών που έχεις κάνει, έχεις 41. Καρκινοπαθής, με αιματοκρίτη 41, αιμοσφαιρίνη κάπου στο 14, αιμοπετάλια είχες περίπου 270-280.000, οι εξετάσεις θα είναι εντελώς κάτω! Θα πέσεις στην μισή δοσολογία» λέει αρχικά.

Δίνει μάλιστα και γραπτές οδηγίες για το πώς ο ασθενής, θα λαμβάνει σε σταγόνες τα σκευάσματα με τα βότανα. «Θα βρεις στη συσκευασία ένα μπουκάλι με απόσταγμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ίσως για την υγεία σας. Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα. Είναι πολύ δυνατό, η ποσότητα που σας στέλνω είναι αρκετή γιατί λίγες σταγόνες αρκούν. Θα δείτε τεράστια βελτίωση σε 20 μέρες στον οργανισμό σας. Ρυθμίζει και ενεργοποιεί το RNA το οποίο επαναδομεί και ρυθμίζει το DNA έτσι ώστε επιδιορθώνει βλάβες γονιδιακές ή επίκτητες από ατυχήματα, καταχρήσεις ουσιών, ναρκωτικά, χημειοθεραπεία, λάθος διατροφή, τοξινώσεις, ράδιο-ακτινοβολία κτλ» λέει ο 47χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ