Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πανελλήνιες 2020: Δείτε τα θέματα σε Χημεία και Οικονομία

Σε Χημεία και Οικονομία θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, στο πλαίσιο των Πανελληνίων Εξετάσεων 2020.

Ειδικότερα, όσον αφορά το νέο σύστημα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας εξετάστηκαν στο μάθημα της Χημείας και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάστηκαν στο μάθημα της Οικονομίας.

Για τις Πανελλαδικές με το παλαιό σύστημα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας εξετάστηκαν επίσης στο μάθημα της Χημείας και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάστηκαν στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Χημείας - Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας (νέο σύστημα) 

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Οικονομίας - Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής (νέο σύστημα) 

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Χημείας - Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας (παλαιό σύστημα - ημερήσια) 

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Χημείας - Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας (παλαιό σύστημα - εσπερινά) 

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας - Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής (παλαιό σύστημα - ημερήσια)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας - Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής (παλαιό σύστημα - εσπερινά)

Στη συνέχεια, από την 1η έως και τις 13 Ιουλίου, τη «σκυτάλη» θα πάρουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, αρχής γενομένης με τα Αγγλικά.

 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.