Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο

* ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, εκεί που μετά τις 11:00 αναμένεται να εκδοθούν οι αποφάσεις για τη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής

Με κεντρικό σύνθημα το «Δεν είναι αθώοι, οι Ναζί στη φυλακή» πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το μπροστά από το Εφετείο Αθηνών. Ανάμεσά τους πολιτικά κόμματα, σωματεία, συνδικαλιστικές ομοσπονδίες, συνδικάτα, αντιφασιστικές πρωτοβουλίες οργανώσεις της αριστεράς, φοιτητές, μαθητές καθώς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Παράλληλα συγκέντρωση μπροστά από το Εφετείο έχει καλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προσυγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΚΚΕ, σωματεία και συνδικάτα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ στις 10 το πρωί στο μετρό των Αμπελοκήπων.

Λίγο μετά από τις 8:30 έφτασε στο Εφετείο και η Μάγδα Φύσσα, ενώ σταδιακά δικηγόροι, δημοσιογράφοι και κοινό που πρόκειται να παρακολουθήσουν τη δίκη εισέρχονται στο χώρο.

Το μήνυμα της οικογένειας Φύσσα

Μήνυμα - κάλεσμα που απηύθυνε η οικογένεια του Παύλου Φύσσα στο οποίο αναφέρει: «Καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσοι δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα».


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.