ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/10/2020 15:21

Άστοχο σχόλιο της Ιωάννας Μάνδρου για τη Μάγδα Φύσσα

Θέλοντας να επαινέσει την αξιοπρεπή στάση της Μάγδας Φύσσα, η δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, έκανε ένα άστοχο σχόλιο.

Άστοχο σχόλιο της Ιωάννας Μάνδρου για τη Μάγδα Φύσσα
Άστοχο σχόλιο της Ιωάννας Μάνδρου για τη Μάγδα Φύσσα
Ανάγνωση:

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα» μίλησε η δικαστική ρεπόρτερ του καναλιού, Ιωάννα Μάνδρου, η οποία θέλοντας να επαινέσει την αξιοπρεπή στάση που είχε η Μάγδα Φύσσα αυτά τα 5,5 χρόνια που διαρκεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ότι ήταν πάντα κόσμια παρά το γεγονός ότι ζει στο Πέραμα.

Μάλιστα υποστήριξε ότι από τέτοια «κοινωνικά στρώματα δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές» γιατί «οι άνθρωποι φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους».

Τέλος κατέληξε στο πόσο «περιποιημένη» ήταν η Μάγδα Φύσσα λέγοντας στο υπόλοιπο πάνελ «Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;».

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Ιωάννας Μάνδρου

«Δεν είναι μία γυναίκα διανοούμενη που στέκεται μπροστά για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι μία γυναίκα που ζει στο Πέραμα. Είναι μία γυναίκα η οποία έχει έναν άνδρα ναυτεργάτη, που δούλευε όποτε είχε δουλειά, μια στη χάση και μια στη φέξη. Δηλαδή σε κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές, δηλαδή οι άνθρωποι και φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους. Είδατε και πόσο κόσμια είναι και πόσο περιποιημένη είναι. Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;».

Διαβάστε Ακόμα:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Άλλαξε η πρόταση της εισαγγελέως για τα ελαφρυντικά

Πέραμα: Δύο μέλη της Χρυσής Αυγής πήγαν να παραδοθούν πριν βγουν τα εντάλματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ