Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ομόφωνα ελεύθερος ο 14χρονος μαθητής

Ελεύθερος με την ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, έμεινε ο 14χρονος μαθητής που είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη μετά από το τέλος των μαθητικών κινητοποιήσεων.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Ο νεαρός μαθητής της τρίτης γυμνασίου σε σχολείο του Χαλανδρίου, έμεινε στα κρατητήρια για τέσσερις ημέρες και είχε επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους μόνο μέσω δικηγόρου.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί συμμαθητές του, δικοί του άνθρωποι αλλά και αλληλέγγυοι για να υποστηρίξουν την υπόθεσή του.

Και μετά από την απελευθέρωσή του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φώναξαν συνθήματα.

«Είπα την αλήθεια ότι δεν είχα καμία σχέση με αυτά που με κατηγορούσαν και αυτό αποδείχθηκε. Η κατάσταση είναι πολύ περίεργη. Οι συνθήκες κράτησης δεν ήταν καλές. Κοιμόμουν στο πάτωμα και κάναμε την σωματική μας ανάγκη σε μπουκάλια», ανέφερε κατά έξοδο του ο 14χρονος Βαγγέλης.

Όσον  για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συμμαθητές του είπε συγκινημένος ότι είναι φυσιολογικό για εκείνον. «Είμαστε μια οικογένεια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του με δάκρυα στα μάτια, αρκέστηκε να αναφέρει «έχω το παιδί μου ξανά στο σπίτι και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Να σημειωθεί, πως ακόμα τέσσερις μαθητές βρίσκονται στον ανακριτή μετά από το συλλαλητήριο της Πέμπτης και αναμένεται η απόφαση και για εκείνους.

Διαβάστε ακόμα

Αντιδράσεις για την υπόθεση του 14χρονου μαθητή

Για κακουργήματα δικάζεται 14χρονος μαθητής που συνελήφθη στην πορεία της Πέμπτης

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.