Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Στο χωρισμό και τη νέα γνωριμία ψάχνει «απαντήσεις» η ΕΛ.ΑΣ.

Μια γνωριμία που είχε κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 19χρονη που εξαφανίστηκε από το Κορωπί, έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών τις τελευταίες ώρες.

Η νεαρή κοπέλα έφυγε από το σπίτι της την περασμένη Παρασκευή για να πάει - όπως είχε αναφέρει στους γονείς της - σε συνέντευξή για εργασία σε κατάστημα παιχνιδιών.

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε ποτέ όπως προκύπτει από τα στοιχεία και πλέον οι Αρχές θα εξετάσουν τις επαφές της (τηλεφωνικές και με μηνύματα) προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για το που μπορεί να βρίσκεται.

Για να γίνει, βέβαια, αυτό πρέπει πρώτα να δοθεί εισαγγελική εντολή κάτι που θα ζητήσει η οικογένεια και το Silver Alert.

Όσον αφορά στην πληροφορία που θέλει κάμερα ασφαλείας να έχει καταγράψει τη 19χρονη να κινείται πεζή σε δρόμο στο Κορωπί εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ δεν φαίνεται να επιβιβάζεται σε λεωφορείο κοντά στο σπίτι της.

«Η κόρη μας να γυρίσει στο σπίτι και όλα θα είναι όπως πριν», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο πατέρας της, που κάνει λόγο για ένα γλυκό παιδί, συνεσταλμένο και ντροπαλό.

Η 19χρονη φέρεται να είχε χωρίσει πρόσφατα από μια σχέση που είχε με έναν 24χρονο και να είχε κάνει μια νέα γνωριμία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμα: 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.