Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Παρέμβαση εισαγγελέα για το πάρτι του Βερβεσού

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Βερβεσού, ώστε να διαπιστωθεί εάν παραβιάστηκαν τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του κορονοϊού.

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου προκάλεσε «σάλο» χθες, όταν συνεργάτης του δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι που διοργανώθηκε για τα γενέθλια του και στο οποίο συμμετείχαν περίπου 10 άτομα.

Ο ίδιος ο κ. Βερβεσός αρνήθηκε πως υπήρξε παραβίαση των μέτρων, σημειώνοντας πως στο γραφείο του υπάρχουν μηχανήματα αποστείρωσης του αέρα και τονίζοντας: «Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».

Τελικά το αν υπήρξε παραβίαση των μέτρων κλήθηκε να το διερευνήσει η δικαιοσύνη.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet