Μενού
  • Α-
  • Α+

Σήμερα, Κυριακή (3/1) πρώτη ημέρα εφαρμογής του σκληρού lockdown, όλα τα καταστήματα στο κέντρο έχουν κλείσει, ενώ όσοι πολίτες κυκλοφορούν στο δρόμο, τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες. Ούτε λόγος βέβαια για την παραμικρή εορταστική ατμόσφαιρα, αφού η νέα απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει «καθηλώσει» τις διαθέσεις.

Από το οδοιπορικό του reader.gr, φαίνεται ότι η οποία κινητικότητα, παραιτείται στην πλατεία Συντάγματος και στην οδό Ερμού όπου οι αστυνομικές και δημοτικές αρχές καλούν συνεχώς τους πολίτες με ντουντούκες να αποχωρήσουν.

Image removed.

Σύμφωνα με αστυνομικούς επιτελείς της πλατείας, σε σύγκριση με τα προηγούμενα απογεύματα και βράδια, απόψε δεν έχει κατέβει αρκετός κόσμος στο κέντρο. Παραταύτα, η Αθήνα παραμένει στολισμένη, προσπαθώντας έτσι να φωτίσει το «2021».

Τέλος, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα, απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις εννέα το βράδυ, όπως και η μετακίνηση σε μεγάλη ακτίνα από την περιοχή διαμονής.

Δείτε τις φωτογραφίες στο gallery που ακολουθεί

Διαβάστε Ακόμα:

Κορονοϊός: 390 κρούσματα και 36 θάνατοι – 421 οι διασωληνωμένοι

Κορονοϊός – Βασιλακόπουλος: Μόνο από το click away τα κρούσματα αυξήθηκαν 8-9%

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA