Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ήταν φιλοξενούμενη η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη και μίλησε για τη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου που σ’ ένα βίντεο που ανήρτησε την Τρίτη παρέστησε την ίδια.

 Η κυρία Παγώνη, αντιμετώπισε με χιούμορ τη σάτιρα του Τάκη Ζαχαράτου, την οποία χαρακτήρισε «εκπληκτική», προσθέτοντας όμως ότι δεν πέτυχε τη φωνή της.

«Όταν μου το έστειλαν, έκανα το εμβόλιο.  Είναι πολύ καλός καλλιτέχνης. Τη φωνή δυστυχώς δεν την πέτυχε. Ίσως πρέπει να βρεθούμε να με ακούσει από κοντά. Όλοι πρέπει να δεχτούμε τη σάτιρα. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς χιούμορ, είμαστε σε δύσκολες περιόδους. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την πίεση που δέχεται ο κόσμος», δήλωσε η Ματίνα Παγώνη.

Την Τρίτη (12/1), ο Τάκης Ζαχαράτος ανήρτησε στο Instagram δύο βίντεο, στα οποία απαντούσε ως Ματίνα Παγώνη σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στο ένα βίντεο μιλάει για το τι θα γίνει με το καρναβάλι και στο δεύτερο για το άνοιγμα της αγοράς και τα κομμωτήρια, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό.

https://www.instagram.com/p/CJ6oVpmMUW7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαβάστε Ακόμα:

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είδε τον Τάκη Ζαχαράτο να τον σατιρίζει και το καταδιασκέδασε! (pics & vid)

Τάκης Ζαχαράτος: «Μου είχαν ζητήσει να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη» (vid)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA