Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Παρασκευή η επιτροπή των λοιμοξιωλόγων θα συνεδριάσει και θα κάνει τις εισηγήσεις της, ωστόσο όπως έχει διαρρεύσει το πιθανότερο σενάριο είναι να ανοίξει το λιανεμπόριο τη Δευτέρα λειτουργώντας αυτή τη φορά μες click inside.

Όπως εκτιμούν, το προηγούμενο χρονικό διάστημα η λειτουργία του εμπορίου δεν αύξησε τη διασπορά του κορονοϊού

Μάλιστα στις σκέψεις των ειδικών είναι να ανοίξει οριζόντια το μέτρο. Δηλαδή να ανοίξουν και τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα. Άλλωστε όπως τονίζουν στα mall τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά ενώ κάθε κατάστημα έχει δική του είσοδο.

Με ραντεβού, και μόνο στην ίδια περιοχή

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το MEGA δύο από τους κανόνες που θα διέπουν τα ραντεβού για ψώνια, έχουν να κάνουν με την περιοχή αλλά και το χρονικό όριο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, τα ραντεβού και οι αγορές θα είναι αυστηρά στον τόπο διαμονής του καταναλωτή. Παράλληλα θα υπάρχει χρονικός περιορισμός τριών ωρών ώστε να γίνουν τα ψώνια.

Οι πελάτες θα μπορούν να πηγαίνουν στα καταστήματα στέλνοντας sms έχοντας παράλληλα και το μήνυμα από το κατάστημα που θα πιστοποιεί το ραντεβού.

Διαβάστε ακόμα

Σύψας: Νέα μέτρα αν το κέντρο της Αθήνας πάει στο «κόκκινο» - Ό,τι και να κάνουμε έχει ρίσκο

Οι οκτώ περιοχές της Αττικής με το μεγαλύτερο ιικό φορτίο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA