Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο εν λόγω άνδρας, λάτρης του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών όλων των εποχών, του Πάμπλο Εσκομπάρ, φέρεται να πίστευε ότι μπορεί να γίνει η εν Ελλάδι μετενσάρκωση του. Γι’ αυτό και είχε φροντίσει στην πολυθρόνα του να δεσπόζει σε χρυσό φόντο η μορφή του Κολομβιανού «βασιλιά της κοκαΐνης»!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο στο σπίτι του, όσο και σε αυτά μελών της συμμορίας του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλια, σφαίρες, κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, ναρκωτικά (κάνναβη και κοκαΐνη), καθώς επίσης και μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Ο «Εσκομπάρ» των Ρομά συνήθιζε να διαφημίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον προκλητικό βίο, πότε με πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου και πότε με επίδειξη πλουτισμού, όπως το... ασανσέρ που είχε φτιάξει για να βάζει μέσα στο σπίτι του το πολυτελές όχημα του.

Μάλιστα, η σύλληψη του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για τους οικείους του, που συνεχίζουν πάντως να εκφράζουν τη συμπαράσταση τους για την... περιπέτεια του!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA