Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον Τάσο Μπουντούρη «η υπόθεση Μπεκατώρου έχει τελειώσει» και «δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου». «Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της;» λέει. .

Ο Τάσος Μπουντούρης καλεσμένος στην εκπομπή Tlive στον Alpha έπειτα από συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στους τοίχους του μαγαζιού του στον Πειραιά μετά από προκλητικό σχόλιο που είχε αναρτήσει στο Facebook. «Η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα. Εάν υπερβούμε υπάρχει εισαγγελέας. Πού και πού θα πληρώσουμε την ποινή μας εμείς που φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες αρκεί αυτές να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες» είχε γράψει στο Facebook, σχόλιο το οποίο στη συνέχεια ανακάλεσε χαρακτηρίζοντάς το «ειρωνικό».

Έτσι λοιπόν μιλώντας για τη βία κατά των γυναικών, η κουβέντα οδηγήθηκε στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τότε ο Ολυμπιονίκης τοποθετήθηκε -κόντρα στο σύνολο του πολιτικού και όχι μόνο κόσμου- λέγοντας ότι η υπόθεση έχει κλείσει. Έφτασε στο σημείο να μεμφθεί την αθλήτρια λέγοντας «Αν η Σοφία φώναζε με μια φωνή, δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Μπορεί να έχει γίνει άλλη χρήση. Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας». 

Από την άλλη, υπερασπίστηκε με σθένος τον παράγοντα της Ομοσπονδίας, του οποίου η κομματική ιδιότητα ανεστάλη από τη ΝΔ: «Τον γνωρίζω καλά τον άνθρωπο. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει εγγόνια και έχει τη χειρότερη αρρώστια που τον σκοτώνει. Να δικαστεί και να του φάμε το κεφάλι εμείς, αλλά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Γιατί προτρέχουμε; Κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου» υπογράμμισε ο Τάσος Μπουντούρης.

«Δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου. Να μάθουμε την αλήθεια. Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη. Είμαι πιο δεξιός και από τον πρωθυπουργό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό. Αν η Σοφία φώναζε με μια φωνή, δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Μπορεί να έχει γίνει άλλη χρήση. Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας» τόνισε.

Διαβάστε ακόμα

Ραγδαίες εξελίξεις: Σεξουαλική κακοποίηση κι άλλης αθλήτριας κατήγγειλε η Μπεκατώρου – Θα κληθεί για κατάθεση

Σοφία Μπεκατώρου: Να βγουν κι άλλοι να μιλήσουν – Μαραθώνια η κατάθεσή της στον εισαγγελέα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA