Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στο Mega, ο Νίκος Κακλαμανάκης αποκάλυψε πως η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα αφορά ανήλικη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, η οποία ήταν τότε μεταξύ 11 και 14 ετών

Ο κύριος Κακλαμανάκης δήλωσε, ακόμη, πως το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών, ενώ δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς όπως είπε μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να το εκθέσει. 

Σημειώνεται πως το αδίκημα αυτό δεν έχει παραγραφεί, καθώς τελέστηκε πριν 9 χρόνια, ενώ αφορά διαφορετικό δράστη από αυτόν που κατονόμασε η γνωστή αθλήτρια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Σοφία Μπεκατώρου είχε μιλήσει, πριν προχωρήσει στην καταγγελία της, με την 21χρονη γυναίκα, η οποία αναμένεται να κληθεί άμεσα για κατάθεση από την αρμόδια Εισαγγελία.

Η νέα συγκλονιστική καταγγελία αποδεικνύει πως η θαρραλέα απόφαση της Μπεκατώρου να καταγγείλει την κακοποίηση της - παρότι το αδίκημα έχει παραγραφεί - έχει αρχίσει να ανοίγει τα στόματα, οδηγώντας στη δικαιοσύνη τους δράστες των φριχτών αυτών εγκλημάτων, που επί χρόνια έμεναν ατιμώρητοι.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα η Σοφία Μπεκατώρου κατέθετε στον εισαγγελέα πρωτοδικών για περισσότερες από τρεις ώρες μετά τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε για σεξουαλική της κακοποίηση από παράγοντα της ιστιοπλοΐας το 1998.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA