Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την αθλήτρια που κατονόμασε η Μπεκατώρου πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία στην σημερινή της κατάθεση στον εισαγγελέα κατονόμασε σεξουαλική κακοποίηση για ακόμη μία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας.

Μάλιστα όχι μόνο το συγκεκριμένο αδίκημα έχει τελεστεί σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί αλλά όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κακλαμανάκης η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά αθλήτρια που τότε ήταν μεταξύ 11 και 14 ετών!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η συγκεκριμένη κοπέλα είναι σήμερα 21-22 ετών και είναι αθλήτρια ιστιοπλοΐας σε σύλλογο στο νομό Αττικής. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η κοπέλα ισχυρίζεται ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον προπονητή της από την ηλικία των 12 ετών και όχι μόνο μία φορά!

Όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, δεν εμπλέκεται κάποιος παράγοντας της ομοσπονδίας ούτε πρόκειται για τον ίδιο άνδρα, τον οποίο καταγγέλλει η Σοφία Μπεκατώρου, ενώ σημαντικός παράγοντας είναι πως το εν λόγω αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Η αθλήτρια, η οποία είναι από την επαρχία, θα κληθεί και θα καταθέσει για να κατονομάσει στις αρχές ποιος είναι ο προπονητής που την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Διαβάστε ακόμα

Ραγδαίες εξελίξεις: Σεξουαλική κακοποίηση κι άλλης αθλήτριας κατήγγειλε η Μπεκατώρου – Θα κληθεί για κατάθεση

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.