Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αστέριος και ο Κωνσταντίνος Χρυσανίδης βρέθηκαν μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη. Επιχειρώντας να σηκώσουν τα δίχτυα τους από τη Βόλβη συνειδητοποίησαν πως... κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι δύο ψαράδες αλίευσαν ένα «σίλβερ» 85 κιλών. Το συγκεκριμένο ψάρι είναι σπάνιο στην Ελλάδα και συναντάται μόνο στη Βόλβη και στη Παμβώτιδα.

«Με τη βοήθεια του αδελφού μου καταφέραμε να τα σηκώσουμε και είδαμε το ψάρι αυτό», λέει ο Αστέριος Χρυσανίδης στο thes.gr.

«Ήταν απίστευτο. Είναι η δεύτερη φορά που πιάνουμε ένα τέτοιο ψάρι» λέει και θυμάται πως πριν δύο χρόνια είχαν αλιεύσει ένα σίλβερ βάρους 78 κιλών.

Εχουν βρεθεί λιγότερα από 10

Το συγκεκριμένο λιμνίσιο ψάρι έφτασε στη Βόλβη με τη μορφή γόνου τη δεκαετία του 1980 από τη Παμβώτιδα. Από τότε οι ψαράδες της Βόλβης έχουν πιάσει λιγότερα από 10.

«Στη Βόλβη βρίσκουμε γριβάδια, πεταλούδες και άλλα ψάρια του γλυκού νερού. Αυτό είναι πολύ σπάνιο» λέει ο κ. Χρυσανίδης που σημειώνει πως η λίμνη συνεχίζει να προσφέρει καλές ψαριές στους επαγγελματίες της περιοχής.

Διαβάστε Ακόμα 

Πάτρα: Tεράστιο ψάρι ξεβράστηκε στην παραλία του Λόγγου

Πρώην υπουργός δάγκωσε live ωμό ψάρι για να αποδείξει ότι δεν μεταδίδεται ο κορονοϊός!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA