Μενού
  • Α-
  • Α+

Γείτονες, που εκφράζουν και οι ίδιοι φόβο για το τι θα είχε συμβεί εάν ο 48χρονος ερχόταν προς το δικό τους μέρος, περιγράφουν στο reader.gr καρέ - καρέ το σκηνικό του τρόμου.

Μάλιστα, η ένταση είχε ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης (21/1), όταν ο φερόμενος ως δράστης είχε έρθει στην πολυκατοικία και είχε λογομαχήσει έντονα με τη μητέρα και τη γιαγιά του που διέμεναν εκεί!

Οι κάτοικοι της οδού Ακροπόλεως αναστατώθηκαν όταν για μία ακόμη φορά από το πίσω διαμέρισμα του 1ου ορόφου ακούστηκαν φωνές. Σε κατάσταση αμόκ, ο 48χρονος είχε αρπάξει ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπάει με αυτό την 90χρονη γιαγιά του, καταφέρνοντάς της τραύματα στην κοιλιά και στο αριστερό χέρι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου χειρουργήθηκε, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, καθώς είχε χάσει πάρα πολύ αίμα. 

Ο 48χρονος άνδρας, όπως περιγράφουν οι γείτονες, δεν έμεινε εκεί, αλλά επιχείρησε να σφάξει και τη μητέρα του. Η γυναίκα αυτή πρόλαβε να διαφύγει σε παρακείμενη πολυκατοικία για να γλιτώσει από τη δολοφονική μανία του γιου της. Ο φερόμενος ως δράστης, από την ένταση δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα της πολυκατοικίας που έγινε τόπος εγκλήματος και άρχισε να πέφτει με δύναμη προς το τζάμι ακριβώς δίπλα για να βγει από εκεί. 

Όταν τα κατάφερε, βγήκε στο δρόμο μέσα στα αίματα και κρατώντας το μαχαίρι στα χέρια κι άρχισε να φωνάζει. Αστυνομικός της Ομάδας «Ζ», που έφτασε πρώτος στο σημείο, έδωσε μάχη για να καταφέρει να τον αφοπλίσει και να του περάσει χειροπέδες, την ώρα που έφταναν κι άλλοι αστυνομικοί στην οδό Ακροπόλεως.

Διαβάστε ακόμα:

Καλλιθέα: Υπέκυψε στα τραύματα της η 90χρονη που μαχαιρώθηκε από τον εγγονό της

Σοκ στην Καλλιθέα: 48χρονος μαχαίρωσε τη γιαγιά του

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA