Μενού
  • Α-
  • Α+

Φεύγοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους δήλωσε, «κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια.»

Ο πρώην προπονητής κρατείται μέχρι να απολογηθεί

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος 

Ο προπονητής αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Συνελήφθη στη Σάμο και το πρωί της Δευτέρας, αφού έφτασε στην Αθήνα, παρουσιάστηκε στον ανακριτή. 

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε «να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του»

Είχε προηγηθεί η κατάθεση της αθλήτριας, που σήμερα είναι 21 ετών, στον Εισαγγελέα Ν.Στεφανάτο, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η κατάθεση ελήφθη υπό άκρα μυστικότητα, ενώ ακολούθησαν οι καταθέσεις των γονέων της. Τα όσα είπαν στον εισαγγελικό λειτουργό, τον οδήγησαν στο να ζητήσει τη σύλληψη του 38χρονου, καθώς τα αδικήματα που φέρεται να έχει τελέσει δεν έχουν παραγραφεί.

«Είχαμε σχέση, ήθελα να την παντρευτώ»

Ο προπονητής της τότε 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας, τον βιασμό της οποίας κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου, ανέφερε πως είχε σχέση με την 11χρονη και πως ήθελε να την παντρευτεί.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη “βιασμός”, γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», είπε ο προπονητής στο MEGA.

Ωστόσο, το κορίτσι υποστηρίζει ότι ήταν «βιασμός με όλο το νόημα. Ημουν τότε 11 χρόνων. Ημουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν», δήλωσε στο OPEN η 21χρονη σήμερα αθλήτρια

«Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους και ήμουν 14 όταν τελικά το κατήγγειλα. Δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Με το που το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατυεθείαν στην αστυνομία. Έφυγε βράδυ ο προπονητής» είπε η αθλήτρια.

Διαβάστε ακόμα: 

Ομολογία σοκ από τον προπονητή της 11χρονης: «Δεν ήταν βιασμός, ήθελα να την παντρευτώ»

Υπόθεση Μπεκατώρου: «'Εφυγε ένα βάρος χρόνων» - Καταθέτει ο πρόεδρος του ιστιοπλοϊκού ομίλου Πειραιώς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA