Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση θανάτου που είχε αποκαλυφθεί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ο 64χρονος είχε βρεθεί νεκρός σε ερημική περιοχή στην Αγριλέζα Λαυρίου.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν τις έρευνας, έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στο επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος. Του είχε αποσπάσει ποσά άνω των 40.000 ευρώ.

Συλλέγοντας στοιχεία έφτασαν στον 43χρονο συνάδελφο του, ανακαλύπτοντας ότι είχε καταφέρει να αποσπάσει τους κωδικούς ηλεκτρονικής τραπεζικής του 64χρονου.

Το μοιραίο ραντεβού

Φέρεται μάλιστα να απέσπασε - σε βάθος χρόνου - χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 40.000 ευρώ, με τους δύο άνδρες να δίνουν ραντεβού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα που είχε ανακύψει.

Ένα ραντεβού στο οποίο γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τον 43χρονο - σύμφωνα με πληροφορίες - να σπρώχνει τον 64χρονο κι αυτός να χτυπά στο κεφάλι.

Ο φερόμενος ως δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια για εξέταση και ταυτοποιήθηκε, ενώ προσδιορίστηκαν και τα κίνητρα της πράξης του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση, ενώ ο 43χρονος συνελήφθη σήμερα και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

  • Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε επίσης: 

Ηράκλειο: Έκρυβε στο σπίτι του μίνι οπλοστάσιο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA